Har I lyst til at prøve os?

Klinte Friskole tilbyder en gratis og uforpligtigende prøveperiode på 14 dage, hvor dit barn vil få mulighed for at stifte nye bekendtskaber og lære skolen at kende. Hvis I har lyst til at vide mere, skal I være velkommen til at kontakte skolen på mail eller dukke op personligt, således at I som forældre har mulighed for at se skolen an samt få en god snak.

Skolen bygger på, at den enkelte bliver set, mødt og favnet i forhold til den læringsstil, der passer den enkeltes elevs faglige kompetencer og generelle trivsel. Her er idræt og natur en vigtig del af hverdagen, hvor især fællesskab og samarbejde står øverst på dagsorden. Eleverne lærer, at det er vigtigt at være sig selv, et godt eksempel og bidrage til en socialt velfungerende skole. Alt dette bakkes op af nærværende ansatte, således at netop dit barn får lov til at udfolde sig.

Mange hilsener og på gensyn
Pauline Gade