Idræt, påklædning og badning

Idrætstøj skal altid medbringes. Som idrætstøj anvendes shorts og bluse, eventuelt gymnastikdragt, samt indendørs idrætsko.

Til udendørs idræt (ca. april-oktober) anvendes gummisko (hvis vejret er køligt bruges træningsdragt eller andet skiftetøj).

For at undgå forbytning af idrætstøj, overtøj, skiftefodtøj m.v. tilråder vi, at disse ting forsynes med navn eller mærke.

Af hygiejniske grunde gennemføres obligatorisk badning efter hver idrætstime. Til dette medbringes håndklæde og evt. badehætte.

Elever med fodvorter må ikke deltage i svømning og badning efter gymnastik, før de er i behandling. Elever med fodsvamp og fodvorter må gerne deltage under behandling, dog med badesko eller plastikposer ved badning.

Fritagelse for idræt og badning kan kun ske ved skriftlig henvendelse fra forældrene, og skal fritagelsen række ud over 4 uger, skal der foreligge lægeattest.