Kontakt sundhedsplejerske og skoletandlægen

Sundhedsplejerske:

Sundhedsplejen er et gratis og frivilligt tilbud til alle børnefamilier i Nordfyns Kommune. Forældre der ikke ønsker tilbuddet, skal meddele det til sundhedsplejen.

Sundhedsplejen er i kontakt med familier, der har børn i alderen 0-18 år og tilbyder familier med særlige behov ekstra besøg.

Anny Bak:

Mobil: 22 22 32 52

Børnetandplejen:

Tandplejeindsatsen tager udgangspunkt i det enkelte barns behov. Dvs. tandplejen vurdere ved hver undersøgelse, barnets fremtidige behov for undersøgelse og behandling.

Der kan gå op til 14 måneder mellem hver undersøgelse, men tandplejen kan altid kontaktes for en snak om behovet for ekstra undersøgelse.

Kontaktinformationer findes her